Nyugati Hírlevél

228. szám
2018. május 2.


BOSTONI TUDÓSKLUB
NYÁRY KRISZTIÁN ELŐADÁS

      Rendhagyó Tudósklubot szerveznek május 25-én, péntek este - a Tudósklub vendége lesz Nyáry Krisztián, író Magyarorszagról .
      Nyáry Krisztián népszerű író, irodalomtörténész, több nagysikerű köny szerzője, "Fölébredett a föld – Legendák, hősök, történetek 1848/49-ből" címmel tart előadást. Rendhagyó lesz ez az esemény azért is, mert adománygyűjtéssel kötjük egybe.
      Ez év tavaszától a Tudósklub önnálló költségvetésű szervezettá vált (a MME-en belül). Ennek köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy a szükséges anyagi forrásokat önállóan biztosítsák, tovább növelvén a rendezvényeik szakmai nívóját. Igy olyan vendégelőadókat is meg tudnak hívni, akik nem Bostonban élnek. Az adományok adóból levonhatók.
      A május 25-én tartandó eseményre az ajánlott adomány: 100$/fő. Mivel az egyetem területén nem lehet adományt elfogadni, a helyszin Barabási Professzor otthona lesz, pontos cimet és a fizetéssel kapcsolatos opciókat a regisztráció után küldik ki. További részletek és regisztráció itt:https://nyarykrisztian.eventbrite.com.
A Bostoni Tudósklub, Szabari Gitta, Barabási László és Kovács István

© Nyugati Hírlevél - 2018